Home » De Week gaat van start!

De Week gaat van start!

Dit is inderdaad een grote visual. Een grote taart in ‘your face’. Maar wat zijn we blij en trots dat we deze Week van de Positieve Gezondheid kunnen organiseren met dit fantastische programma. Maar liefst 50 verschillende activiteiten van wel 20 verschillende organisaties. Niet alleen uit het sociale domein maar ook door inwoners uit Leidsche Rijn die hun passie en kennis delen of zelfstandige ondernemers die bijvoorbeeld een workshop aanbieden over leefstijl, beweging, story telling, of schrijfmeditatie geven. Geheel kosteloos.

We krijgen deze week support van een grote groep studenten van het Sport College ROC Midden Nederland. Sportieve jonge mensen die al tijdens hun opleiding tot leefstijlcoach kennis hebben gemaakt met Positieve Gezondheid. Dit gedachtegoed gaan zij gedurende de Week onderzoeken en bevragen in de wijk Leidsche Rijn. Hoe gezond is Leidsche Rijn? Met een mobiele vitaliteitslab nemen zij op woensdagmiddag gezondheidstesten af in samenwerking met huisartsen van het Juliusgezondheidscentrum.

De activiteiten vinden plaats in Leidsche Rijn bij Indekerngezond maar ook in de bibliotheek, Maximaal Gezond Centrum, park of speeltuin. Verslag over deze week vindt plaats op Instagram weekvandepositievegezondheid en via LinkedIn van Indekerngezond.

………en nu ga ik een stukje taart eten. Vier je deze week met ons mee? Nog leuker; doe mee aan een activiteit! Meld je aan via http://www.indekerngezond.nl/agenda