Home » Wilma haalt rust uit creativiteit

Wilma haalt rust uit creativiteit

Zovaak langs dat gebouw gefietst met de letters IDKG erop. Wat doen ze hier? Ik ben gaan googlen en kwam er achter dat het een wijkontmoetingscentrum was met de naam Indekerngezond waar Positieve Gezondheid centraal staat. Positieve Gezondheid? Ik ging verder zoeken en werd onmiddellijk geraakt maar ook nieuwsgierig. Ik wilde er wel meer van weten. Ik meldde me aan voor een workshop Positieve Gezondheid bij IDKG.

En wat er daarna gebeurde? Ik werd vrijwilliger, maakte nieuwe contacten, leerde veel over Positieve Gezondheid en voelde dat ik weer ergens bij hoorde. Het heeft mij blijer en vrolijker gemaakt. Ik heb zelfs onlangs met mijn zus die ook kleuterjuf is, een prentenboek uitgebracht: Pip maakt zich te druk, over een kip die bijzondere eieren legt. Voor kinderen van 3- 10 jaar.

Mijn naam is Wilma Huisman. Creativiteit, met name schilderen en tekenen, is een essentieel onderdeel in mijn leven. Het creatief bezig zijn brengt mij in contact met mijn gevoel. Ik maak dan contact met mijn ware zelf. Ik word daar heel blij van. Creatief bezig zijn maakt emoties in mij los waardoor ik lekkerder in mijn vel zit. Het geeft rust in mijn hoofd.

Op donderdag 11 mei van 9.30 – 11.30 uur geef ik in de Week van de Positieve Gezondheid een workshop intuïtief schilderen. Wil je meedoen, spelen en bewegen met verf, kwast of potlood? Lijnen maken, kleuren mengen terwijl je verschillende muziekstijlen hoort? Alle materialen zijn aanwezig. Je hoeft hier geen ervaring voor te hebben. Laat je lichaam bewegen en volg je gevoel. Wat een ontdekking kan dit worden! ……..en waarschijnlijk blij verrast!

Ik hoop je te zien!

www.indekerngezond.nl/agenda