Home » Liefste Lijf ik hou van je

Liefste Lijf ik hou van je

Machteld Huber is de grondlegger van Positieve Gezondheid en vertelt ook vaak hoe belangrijk het voor haar gezondheid is geweest om haar lichaamsbewustzijn te ontwikkelen. Om heel goed naar haar lichaam te kunnen luisteren naar welke signalen het af geeft.

Ik ben Simone Lieste en ik ben lichaamsgericht coach. Ik geef in de Week van de Positieve Gezondheid een workshop ‘Hallo Lichaam’. Een ontdekkingstocht door je lichaam. Wat merk ik op en hoe voelt dat. Kennis maken met heel je lijf. We zijn vandaag de dag zo vaak geneigd om alleen vanuit ons hoofd te leven en van daaruit beslissingen te nemen. Terwijl je lichaam zoveel wijsheid te geven heeft. Door het doen van ervaringsgerichte oefeningen kom je er achter hoeveel je lijf je te vertellen heeft.

Heel leuk als je met mij samen op avontuur gaat op woensdagavond 10 mei van 19.00 – 21.00 uur. Geef je op via simone@liefstelijfcoaching.nl