Home » Leer Tijdsurfen met Marjolein

Leer Tijdsurfen met Marjolein

IDKG Kernteamlid Marjolein Rebel vond het opvallend dat na het invullen van het Spinnenweb door deelnemers, ‘Omgaan met tijd’ en het voelen van ‘Balans’ vaak genoemde thema’s waren. Om hier anders mee om te gaan is een grote veranderwens voor veel mensen. Als actieve verbinder in de wijk Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, en moeder van een gezin met 3 jongens was voor Marjolein het omgaan met tijd zelf ook een echte uitdaging en dus heel herkenbaar.

Vanuit haar wens om beter met tijd om te gaan, kwam zij in contact met Zenmonnik Paul Loomans. Zijn handelingsperspectief over rust ervaren temidden van alle dagelijkse hectiek sprak haar zeer aan. Het gedachtegoed sluit ook nog eens goed aan bij Positieve Gezondheid. En zo gebeurde het dat Marjolein haar grote wens liet uitkomen: zij mag zich al geruime tijd Trainer Tijdsurfen noemen.

Marjolein ervaart nu zelf, door te surfen op de golven van de tijd, dat zij veel meer toekomt aan wat voor haar belangrijk is. Het ‘als maar moeten’ transformeert namelijk in het maken van bewuste keuzes. Dit geeft haar veel meer plezier en werkgeluk. Dat niet alleen, haar veerkracht en het voeren van eigen regie zijn toegenomen. De aanwijzingen van het Tijdsurfen kunnen voor iedereen helpend zijn. Of je al of niet werkt, een drukke gezinsagenda hebt, mantelzorger of gepensioneerd bent. Zelfs als je teveel vrije tijd hebt.

Wil jij ook Marjoleins verhaal horen en kennis maken met ‘surfen’ op de golven van de tijd? Doe mee aan haar introductieworkshop over Tijdsurfen op dinsdag 9 mei van 18.30 – 21.00 uur. Geef je snel op via info@marjoleinrebel.com of lees nog wat meer over deze workshop Tijdsurfen op http://www.indekerngezond.nl/agenda .