Home » Moeiteloos je weg vinden met Soul Body Fusion®

Moeiteloos je weg vinden met Soul Body Fusion®

Voor Daniëlle is Soul Body Fusion® de spin in het web van Positieve Gezondheid. De aanjager voor veranderingen op alle vlakken van je gezondheid met als resultaat een moeiteloos en gelukkig leven. In the flow en in jouw kracht.

In het proces van Soul Body Fusion® kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelende vermogen van je lichaam versterkt. Lichaam en geest komen weer in balans. Zo kun je moeiteloos je eigen weg vinden.

Daniëlle is leraar Soul body Fusion®. Zij leidt mensen in Nederland en België op zodat zij zelf of in hun praktijk de Soul Body Fusion® methode kunnen toepassen. http://www.daniellelangendijk.nl

Vanaf het begin is Daniëlle betrokken geweest bij Indekerngezond. Gaf workshops Positieve Gezondheid, en was lid van het kernteam. Even weggeweest. Maar nu helemaal terug met haar Soul Body Fusion® Workshop op maandag 8 mei, 19.45 – 21.30 uur waarin ze meer gaat vertellen over deze eenvoudige maar krachtige techniek. Dit is kennismakingssessie, indien je echt opgeleid wilt worden dan kun je een 1 daagse workshop bij haar boeken.

Ben je benieuwd? Ga lekker luisteren en ervaren wat het met je doet. Geef je op http://www.indekerngezond.nl/agenda voor deze introductie avond.