Home » Vele enthousiaste initiatiefnemers

Vele enthousiaste initiatiefnemers

Kijk ons nou eens staan. Allemaal lachend en vol energie om deze week vorm te geven. Maar liefst 20 organisaties dragen bij aan de WeekvandePositieveGezondheid. Organisaties uit het sociale domein maar ook bewoners uit de wijk Leidsche Rijn laten hun passie zien en willen dit met veel plezier delen met andere wijkbewoners. Of aan jou. Misschien woon je in Vleuten of Houten?

De één als FitStap wandelcoach, de ander als natuurwandelcoach in Amelisweerd. Ben je net nieuw in de wijk dan stap op de fiets voor een wijksafari . Maar ook als je al langer in Leidsche Rijn woont zul je vast nieuwe dingen gaan ontdekken. Is je gezondheid je lief en kun je best nog wat tips gebruiken over voeding dan kijk even in het programma op dinsdag onder het kopje Voeding&Leefstijl .

Zoek je iets creatiefs? Is sieraden maken iets voor jou? Of Kunst kijken en bespreken in het Centraal Museum? Zelf aan de slag gaan met het maken van mooie Kunstkaarten of kaarten bedenken voor Trage Post kan natuurlijk ook. Een stukje zingeving is o.a terug te vinden in het programma via de Dialoogtafels of de Zingevingsbijeenkomst Nooit te oud om te groeien. Tuurluk, een beetje rust ervaren kan ook; volg dan de workshop Meditatie & Reiki.

Alle activiteiten vinden plaats bij Indekerngezond, bij buurtlocaties, Utrecht Centrum, Amelisweerd, park of in een speeltuin.

Wat een keus. Maar niet getreurd; je mag aan meerdere activiteiten deelnemen. Maak je eigen menuutje voor de week en ga proeven en genieten. Je leert vast nieuwe mensen kennen. Samen dingen doen is zoveel leuker! Vergeet je niet op te geven hoor! http://www.indekerngezond.nl/agenda

………..en dan nog wat: deze activiteiten houden echt niet op na deze week. Kijk op http://www.indekerngezond.nl/agenda dan zul je zien dat we na 13 mei gewoon verder gaan met mooie activiteiten en initiatieven.