Home » Studenten Sportcollege ROC Midden Nederland helpen ons met flyeren

Studenten Sportcollege ROC Midden Nederland helpen ons met flyeren

De verspreiding van het programma voor de Week van de Positieve Gezondheid die van 8 t/m 13 mei plaatsvindt bij Indekerngezond is van start gegaan.

Marjolein Rebel en Chris Nijboer zijn met een vijftal studenten van SportCollege ROC Midden Nederland langs een aantal van onze samenwerkingspartners in Leidsche Rijn Centrum gegaan om hen te informeren over de Week van de Positieve Gezondheid waarin meer dan 50 activiteiten (!) voor en door bewoners georganiseerd worden.

We willen graag Marianne van Dijk en Marion de Heij van Wijkbureau Leidsche Rijn Gemeente Utrecht, Julia Waszink van SportUtrecht, Lotte Klavestijn van Buurtcentrum Hoge Weide en Beatriz Escalona Santana van de Buurtwerkkamer bedanken voor jullie spontane toelichting aan de studenten.

We hebben ook nog een bezoekje gebracht aan het Leidsche Rijn Juliusgezondheidscentra, de gemengdwonenprojecten MIXIT & LIVIN en aan Lister GGZ.

Dank sportieve studenten van het ROC Midden Nederland voor jullie gezellige bijdrage en hulp: Elaine, Ivo, Quinten en Rodrico. We zien jullie graag weer terug op de Week!