Home » Heb jij ook zo’n mooie kaart ontvangen?

Heb jij ook zo’n mooie kaart ontvangen?

In de afgelopen week hebben wij met een klein clubje buurtbewoners bij Indekerngezond kaarten gemaakt om mensen te verrassen en ze uit te nodigen om mee te doen aan de Week van de Positieve Gezondheid. Inmiddels kunnen we al ruim 100 mensen blij maken met onze kleurrijke creaties. Het zijn echte kadootjes om te mogen ontvangen. De kaarten zijn verstuurd, uitgedeeld of persoonlijk overhandigd door initiatiefnemers van de Week en door teamleden van Indekerngezond. Maar we zijn nog niet uitgeknutseld……. op vrijdagochtend 12 mei staan wij in het programma. Doe je mee?

Heb jij een kaart ontvangen? We zijn benieuwd naar je reactie. Maak een foto van jou met de kaart en vertel aan welke activiteit je gaat meedoen in de Week van de Positieve Gezondheid. Stuur een berichtje op info@weekvandepositievegezondheid.nl

Wil je weten hoe dit initiatief is ontstaan? Lees het hier:https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7051872365957275649/